Üniversite Bilgi Yönetim sistemi(ÜBYS)
12.12.2022

12.12.2022 tarihinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tarafından hazırlanan programa geçiş yapılması nedeniyle, yaşanan geçiş süreci ile ilgli sıkıntıların çözümlenebilmesi noktasında "ÜBYS Destek" sistemi aktif hale getirilmiştir. Personel özlük işlemleri ile ilgili sorunları ve EBYS sorunlarını; kullanıcı girişi yaptıktan sonra HIZLI LİNKLER ALTINDA BULUNAN, ÜBYS DESTEK>ÜBYS DESTEK>DESTEK TALEBİ sekmelerinden girilerek işlem tipi seçilmeli(EBYS Destek İşlemleri yada personel Destek işlemleri) ve yaşanan sorununu gerekçesi ve var sa ekran görüntüsü eklenerek gönderilmelidir. Destek talebi sayfasından daha sonra "Destek taleplerim" sekmesinden durum takibi yapılabilecektir. ÜBYS ile ilgili Destek Talebi oluşturmadan önce UBYS Akademi Sayfasında bulunan eğitim videolarının izlenmesi, sorunun devam etmesi durumunda destek talebi oluşturulması önemlidir.

--Kişisel Memur İşlemleri sayfası (İzin İşlemleri) yardım dokümanına erişmek için tıklayınız
--Görevlendirme  İşlemleri yardım dokümanına erişmek için tıklayınız
--Belge Talep İşlemleri yardım dokümanına erişmek için tıklayınız(Görev Belgesi taleplerinde standart metin dışında düzeltme talepleri olması durumunda, ÜBYS üzerinden oluşturulacak dilekçe ile talep  belirtildiği durumlarda görev belgesinin Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenmesi sağlanacaktır.)