Personel İzin Süreçlerinin Yürütülmesi
11.06.2024

E-46789504-900-240110786 sayılı yazımız gereğince birim izin ve özlük işlemleri yetkisi verilen personel tarafından https://ozluk.esogu.edu.tr/ adresinden giriş yapılarak izin süreçleri takip edilebilecektir.
ilgi yazımıza erişim için tıklayınız.

İZİN SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLEMLER;

* Birim izin yetkilisi bildirilmedi ise ilgi yazıda yeralan forma uygun izin yetkilisi talep edilmesi,

* 20 Mayıs sonrası izin kullanan personelin izinlerinin yetkili personelce Özlük Otomasyona girilmesi (İzin belgesi daha Önce EBYS ye fiziksel olarak eklenerek imzalandı ise imzaya sunulmasına gerek yoktur, ıslak imzalı evrak mevut ise birim arşivinde muhafaza edilmelidir)

*  Birim personellerinin kişisel hesaplarından izin formu oluşturma yetkileri mevcuttur ancak EBYS ile tam entegre henüz sağlanmadığı için formun imzalanması gerekmektedir. Personel izin formunu kendileri EBYS üzerinden imzaya sunabilecekleri gibi yetki verilen personel tarafından da Fiziksel evrak olarak sıralı amirlere imzaya gönderilebilir.

* EBYS den imzalanan izin formu, kişinin izin hakkından düşülebilmesi için izin yetkilisi tarafından Özlük Otomasyon Programından mutlaka "ONAY" verilmelidir. Konu ile ilgili ekte yeralan yardım dokümanını mutlaka inceleyiniz.Erişim için tıklayınız

*İzin Formu Oluşturma ile ilgili yardım videosu için tıklayınız.

* Netyetki şifresi ile giriş yapamayan birim kullanıcıları lütfen personel@ogu.edu.tr adresine mail ile talepte bulununuz.