AKADEMİK PERSONEL OLARAK ATANACAKLARIN HAZIRLAYACAĞI BELGELER

BAŞVURU FORMLARI BİLGİSAYAR ORTAMINDA YA DA EL YAZISI İLE DOLDURULABİLİR...(EVRAKLAR GÜNCELDİR)

07.04.2021 Tarih ve 31457 Sayılı Resmi gazetede yayımlanan karar gereğince, İlk Kez ve Açıktan Atanacak Adayların Arşiv Araştırması Tamamlandıktan sonra Ataması Yapılacaktır.(Nakil Atamaları Hariçtir)

1-Dilekçe (TIKLAYINIZ)

2-Nüfus cüzdan fotokopisi

3-Fotoğraf (8 adet)

4-Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

5-Orta öğrenim sırasında hazırlık sınıfı okumuş ise buna ilişkin belge

6-İkametgah ilmühaberi(E-DEVLET'ten alınan belgeler geçerlidir)

7-Cumhuriyet Savcılığından alınan iyi hal belgesi (Halen bir resmi Kamu kurumunda çalışanlardan istenilmemektedir.)(E-DEVLET'ten alınan belgeler geçerlidir)

8-Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü devlet,Üniversite ya da özel hastanelerden alınabilir) (Halen bir resmi kurumda çalışanlardan istenilmemektedir.)

9-Adres bildirim formu (TIKLAYINIZ)

10-Mal Bildirim Beyannamesi (TIKLAYINIZ)

11-Dil Tazminatına ilişkin belge(Eğer varsa vermeniz gerekir aksi takdirde zorunlu değildir) (Yalnızca YDS sonuç belgesi geçerlidir)

12-Herhangi bir Resmi Kurumda çalışan veya çalışıp görevinden ayrılanların en son çalıştığı Kurumdan alacakları derece-kademelerini gösteren hizmet belgesi.(E-DEVLET'ten alınan belgeler geçerlidir, Hizmet belgesi almakla ilgili anlatım için tıklayınız)

13-Atanacak personelin Meşelik Kampüsü içinde bulunan ilgili Banka Şubesinden (Tıp Fakültesi Dekanlığının karşısı) Hesap açtırmaları ve alacakları hesap numarasını hem kadrosunun bulunduğu tahakkuk servisine hem de Rektörlük tahakkuk servisine vermeleri gerekmektedir.

14-Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi Formu (TIKLAYINIZ) (Bilgisayar ortamında ya da el yazısı ile doldurulabilir, sicil kısmını boş bırakınız)

15- Lisans/Yüksek Lisans /Doktora Diplomasının onaylı fotokopisi ya da E Devlet Çıktısı.

NOT:Kazananların başvuru için matbu belgeleri doldurulup çıktı aldıktan sonra imzalı olarak diğer belgelerle birlikte şahsen getirmeleri gerekmektedir.

İLETİŞİM:

Adres:Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Büyükdere Mah.Prof. Dr. Nabi AVCI Bulvarı No:4 Posta Kodu: 26040 Odunpazarı - ESKİŞEHİR

Telefon: 0.222.239 3750/ 5401

Faks     : 0(222) 229 13 12