Sağlık Bakanlığı Adına TUS,DUS,YDUS Kazananların Hazırlayacağı Belgeler

BAŞVURU FORMLARI BİLGİSAYAR ORTAMINDA YA DA EL YAZISI İLE DOLDURULABİLİR...(EVRAKLAR GÜNCELDİR)

1-Sağlık Bakanlığı Adına Üniversitemizde Görevlendirildiğine Dair Onay belgesi (ÇKYS çıktısı)

2-TUS, DUS veya YDUS’u kazandığına ilişkin belgenin aslı veya internet çıktısı.

3-Nüfus cüzdan fotokopisi

4-Fotoğraf (4 adet)

5-Diploma örneği veya mezun olduğunu gösteren belge

6-İkametgah ilmühaberi(E-DEVLET'ten alınan belgeler geçerlidir)

7-YDUS’u kazananların uzmanlık diploması örneği

8-Herhangi bir Resmi Kurumda çalışan veya çalışıp görevinden ayrılanların en son çalıştığı Kurumdan alacakları derece-kademelerini gösteren hizmet belgesi.

9-Meşelik Kampüsü içinde bulunan ilgili Banka Şubesinden (Tıp Fakültesi Dekanlığının karşısı) Hesap açtırmaları ve alacakları hesap numarasını  ilgili tahakkuk servisine (Tıp Fakültesi-Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı) vermeleri gerekmektedir.(Göreve Başlandığında Açtırılabilir).

10-Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi Formu (TIKLAYINIZ) (Bilgisayar ortamında ya da el yazısı ile doldurulabilir, sicil kısmını boş bırakınız)

11- Göreve Başlama Dilekçesi(TIKLAYINIZ) (Bilgisayar ortamında ya da el yazısı ile doldurulabilir)

AÇIKLAMALAR:

1-Sağlık Bakanlığı Adına Üniversitemize Yerleşenlerin Başvurularını Sağlık Bakanlığına yaparak görevlendirilmelerinin yapılması gerekmektedir. Görevlendirme sonrasında yukarıda istenen belgeler ile üniversitemiz personel daire başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2-Sözleşmeli olarak çalışanların atama işlemlerinin yapılabilmesi için 657 sayılı kanuna geçiş yapmaları gerekmektedir.

İLETİŞİM:

Adres:Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Büyükdere Mah.Prof. Dr. Nabi AVCI Bulvarı No:4 Posta Kodu: 26040 Odunpazarı - ESKİŞEHİR

TUS,YDUS,DUS irtibat Telefon: 0(222) 239 37 50-5401

Faks     : 0(222) 229 13 12